Maskers

Lak Masker Met Kattenoortjes

Laat je van je meest uitdagende kant zien met dit spannende masker van Black Level. Het zwarte masker heeft grote openingen rondom de ogen en puntige kattenoortjes.

Facade Bondagemasker

Comfortabel en rekbaar zwart masker dat over het hele hoofd gaat maar gaten heeft voor ogen en mond. Met dit masker kan je sekspartner blijven zien en wordt niet gehinderd tijdens het ademen.

Zwart Spandex Masker

Het comfortabele zwarte masker heeft ruimte voor je ogen en mond. De stretch stof is dun genoeg om door je neus te blijven ademen. Je kunt dit masker bijvoorbeeld gebruiken op een fetish party of om onherkenbaar te zijn tijdens een blind date.

Hoofd Harnas Met Ballgag

Dit BDSM masker van Strict is voorzien van een ballgag waardoor de sub geen kant op kan. Het masker is gemaakt van zwart kunstleer en is afgewerkt met metalen details voor een stoere look.

Oogmasker Met Fleece - Zwart

Dit kunstleren oogmasker is onmisbaar in het nachtkastje van partners met passie voor meer. Het masker zorgt er namelijk voor dat jij of je partner volledig in het donker tast.

Rood Satijnen Sjaal

Deze lange (15x120 cm) rood satijnen sjaal laat jou op een comfortabele manier kennis maken met bondage.

Limited Edition Satijnen Blinddoek

Dezet blinddoek laat geen licht meer door! Het heeft zachte satijnen bandjes en een zachte binnenzijde.

Satijnen Love Mask Deluxe - Zwart

Geniet van het opwindende gevoel dat je niks kunt zien. Stap in het onbekende en geef jezelf geheel over aan je partner!

Kunstleren oogmasker

Geniet van het spannende gevoel om niets te kunnen zien. Ga het onbekende tegemoet en geef jezelf over aan je partner!

Hoofdmasker Met Mondopening

Dit zwarte masker laat je sub volledig in het duister tasten.