logo_klein

Parfums/Geuren

Pearl parfum voor vrouwen

Pearl Eau de Parfum voor vrouwen is een exclusieve en sensuele geur, geïnspireerd op het natuurlijke effect van feromonen. Voor een onweerstaanbare verleiding...

Shiatsu feromonen parfum (vrouw) 15 ml

Door de feromonen in deze parfum zullen mannen extra geprikkeld worden als jij voorbij loopt.

Shiatsu feromonen parfum (man) 25 ml

Door de feromonen in deze parfum zullen vrouwen extra geprikkeld worden als jij voorbij loopt.

Body Lotion Musk 150 ml

Touch├ę presenteert deze luxe en unieke zilveren flessen, die komen in 18 verschillende varianten.

EOL After Dark parfum voor haar

Gewicht: 116 g
Merk: Eye Of Love

De After Dark parfum voor vrouwen is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik en bevat het feromonen stofje estratetraenol, een natuurlijk lok stofje dat het verleiden en flirten verbeterd.

EOL One Love parfum voor haar

Gewicht: 117 g
Merk: Eye Of Love

De One Love parfum voor vrouwen is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik en bevat het feromonen stofje estratetraenol, een natuurlijk lok stofje dat het verleiden en flirten verbeterd.

EOL Morning Glow parfum voor haar

Gewicht: 123 g
Merk: Eye Of Love

De Morning Glow parfum voor vrouwen bevat het feromonen stofje estratetraenol, een natuurlijk lok stofje dat het verleiden en flirten verbeterd en is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik.

EOL Evening Delight parfum voor haar

Gewicht: 123 g
Merk: Eye Of Love

De Evening Delight parfum voor vrouwen bevat het feromonen stofje estratetraenol, een natuurlijk lok stofje dat het verleiden en flirten verbeterd en is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik.

EOL Romantic parfum voor hem

Gewicht: 116 g
Merk: Eye Of Love

De Romantic parfum voor mannen bevat het feromonen stofje androstenol, een natuurlijk lok stofje dat een sterke, seksuele reactie opwekt en is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik.

EOL Parfum Confidence Man 16ml

Gewicht: 117 g
Merk: Eye Of Love

De Confidence parfum voor mannen bevat het feromonen stofje androstenol, een natuurlijk lok stofje dat een sterke, seksuele reactie opwekt en is speciaal ontwikkeld voor dagelijks gebruik.