logo_klein

Geisha/Ben Wa ballen

Wiggle Duo Vaginaballetjes - Zwart/Wit

Ervaar een heerlijke stimulatie terwijl je loopt met deze leuke vaginaballetjes. De balletjes aan de binnenkant van het speeltje verplaatsen bij elke beweging, waardoor je steeds weer opnieuw gestimuleerd wordt.

Perfecte vaginaballetjes - zwart

Vaginaballetjes in het zwart. Deze intern roterende stalen ballen zorgen voor bijzondere momenten van genot. Het speeltje zorgt voor stimulatie, massage en training van de bekkenbodemspieren.

Three In One Vaginale Balletjes

Met deze unieke vaginaballetjes train je niet alleen je bekkenbodemspieren, maar zorg je tegelijkertijd voor een heerlijke stimulatie.

Trilogy Orgasm Kegel Balls

Stimuleert stiekem je G-spot en biedt een zwaar gewicht om zich rondom vast te pakken, de Trilogy Orgasm Kegel Ballen zijn ideaal voor diegenen die behoefte hebben aan een nieuwe vormende uitdaging met toegevoegde tevredenheid.

OVO Love Balls L1 Lilac

Met de OVO Love Balls kunt u overal genieten van een intieme stimulatie.

Zwarte duo liefdeskogels

Duo zwarte liefdeskogels met vibratie.

Stimulerende balletjes metaal

Deze vaginale ballen van extra zwaar metaal zijn een nieuwe uitdaging.

5 Functie Paars Vibrerende genots balletjes

Deze leuke set van twee gladde balletjes zijn een echte traktatie!

Sterling Grey Benwa Balls

De Sterling Grey Benwa Ballen kunnen vrij bewegen en zorgen voor een intens genot en zijn tevens de ideale training voor de bekkenbodemspieren.

Delicious Pleasure

Gladde, silicone lichtgewicht ballen met daarin beweeglijke gewichtjes, waarmee u uw bekkenbodemspieren aanspant en vakkundig onder controle houdt.