logo_klein

Zweepjes en knevels

Deluxe Ball Gag En Tepelklemmen

Hou jij van extreem? Dan is deze ballgag met tepelklemmen zeker iets voor jou! De tepelklemmen zijn met twee kettingen aan de ball gag bevestigd en zijn eenvoudig verstelbaar met de schroefjes aan de zijkant.

Open Ball Gag Met Tepelklemmen

Ga op zoek naar het extreme met deze ballgag met tepelklemmen uit de EasyToys Fetish Collection. Deze zwarte ballgag is gemaakt van glad plastic. De bal is geur- en smaakloos en heeft luchtgaten.

Ball Gag Met Tepelklemmen

Ga op zoek naar het extreme met deze ballgag met tepelklemmen uit de EasyToys Fetish Collection. Deze zwarte ballgag is gemaakt van zacht siliconen. De bal is geur- en smaakloos waardoor de drager zorgeloos geniet.

Siliconen Bit Gag

De EasyToys Siliconen Bit Gag is geschikt voor elk spel maar komt volledig tot zijn recht tijdens Pony Play. Het siliconen bit is voorzien van een verstelbare band waardoor het om ieder hoofd zal passen. Het is glad, zacht en flexibel voor meer comfort tijdens de wildste avonturen.

Sissy Mond Gag

Deze mondknevel laat je sub van zijn of haar meest verleidelijke kant zien. Lipjes getuit en klaar voor actie! De knevel spreidt de mond en trakteert het oog op een lekker extraatje: hele grote, zachte lippen die klaar zijn om jou flink te verwennen.

Siliconen Ball Gag

Zwarte siliconen ball gag. Door middel van deze gag, zal het spel nog spannender worden.

Siliconen zweep met hartje

Spannende zweep gemaakt van silicone en daardoor geschikt voor de softere spelletjes.

Zweep zwart met zilver

Zwart en zilver kleurige zweep met brede leren riemen en handvat van roestvrij staal met lus.

Leren zweep rood/zwart

Zweep met zachte leren riemen aan een zwart met rood handvat.

Zweep Bad Kitty

Het kleine zwart met rode hartje laat je de liefde voelen.