logo_klein

Pruiken

Bella Pruik - Zwart

Niet alleen kan een pruik zorgen voor een verbergen van je identiteit, het kan ook gebruikt worden om iemand anders te spelen.

Halflange Pruik Fever- Bruin

Verberg je eigen haar onder deze pruik en speel eens iemand anders. Perfect voor een rollenspel, op een feestje of gewoon om een keer een ander uiterlijk te hebben.

Fever- Lange blonde pruik

De krullen van deze lange blonde pruik zorgen voor een compleet nieuwe look. Draag de pruik bijvoorbeeld tijdens een spannend avondje in de slaapkamer. Transformeer jezelf en speel eens een hele andere rol. De pruik is gemakkelijk te wassen en je kunt hem zelf stylen met een stijl- of krultang.

Lange Pruik Fever - Donkerrood

Domineer de slaapkamer met deze lange pruik van Fever, in combinatie met bijvoorbeeld zwart latex. De lange donkere lokken bezorgen je gegarandeerd de overhand binnen elk erotisch spel. De volle donkerrode haardos zal zeker een onweerstaanbaar effect hebben op je partner.

Lange Pruik - Zwart

Ga voor een compleet andere look met deze zwarte pruik van Music Legs. De pruik heeft lang haar en een schuine pony. De stoere zwarte kleur zorgt voor een ruige en dominante uitstraling die onmisbaar is tijdens een spannend rollenspel.

Wig Cap Set 1 pcs

Gewicht: 21 g
Merk: Widmann

1 rekbare pruik hoes.

Platina blonde pruik

Gewicht: 190 gram
Merk: Erotic Entertainment Love Toys

Platina blonde pruik.