logo_klein

Vibrators

Hier staat onze uitgelezen collectie verwenners voor de dames

Pixey Wand Vibrator - Roze

De Pixey is een zeer krachtige en traploos instelbare massager en wordt met de stekker aangesloten op het lichtnet. Door deze directe aansluiting bent u verzekerd van een zeer krachtige eindeloze vibratie, zoals u deze bij geen enkele andere massager terugvindt.

EasyToys Rabbit Vibrator - Paars

Deze paarse rabbit vibrator brengt jou levensecht plezier met zijn stotende top! Laat je verwennen door zijn 12 verschillende standen en kom tot een heerlijk hoogtepunt. Deze rabbit vibrator verwent jou van binnen én van buiten. De roterende kralen masseren jou van binnen terwijl de rabbit de clitoris verwent.

Insatiable Desire - Mini G-Spot Vibrator

Je kunt nu genieten van de Insatiable Desire - Mini G-Spot Vibrator. Ben je benieuwd wat deze met je kan doen? Bestel deze dan vandaag nog.

Partner Whale Koppel Vibrator

Ontdek de Whale, de voordelige koppel vibrator van het merk Partner. Deze vibrator wordt gedragen door de vrouw. De vibrerende uiteinden stimuleren de clitoris en vagina vanbinnen. Hierdoor geniet zij van meer stimulatie tijdens de seks. De man kan tegelijkertijd penetreren en geniet ook mee van de vibraties.

Aluminum Opwarmende Vibro Bullet

Aluminium bullet vibrator met afstandsbediening welke opwarmt tijdens gebruik. De bullet verwarmt langzaam het intieme plekje van jouw keuze waardoor de bloedtoevoer wordt bevorderd. Dit prikkelt de plezier receptoren in de huid.

Donna Vibrator Pink

Lekker directe en eigenwijze mini-vibrator. Donna is in te stellen op 7 verschillende trilstanden en heeft rondom zachte stimulatienopjes.

Fifty Shades of Grey - G-Spot Rabbit Vibrator

Deze Fifty Shades of Grey rabbit vibrator combineert zijdezachte siliconen met 36 mogelijke vibratie standen combinaties om ongelooflijke orgasmes te bezorgen.

Fifty Shades of Grey - G-Spot Vibrator

Siliconen vibrator in het zwart van 50 tinten grijs

Fifty Shades of Grey - Oplaadbare Wand Vibrator

Oplaadbare zwarte wand vibrator van 50 tinten grijs.

Vibrator met bolle top en golven - roze

Roze vibrator met twee stimulans golven op de schacht en tip in bal vorm. Geeft een heerlijke stimulatie aan de G-spot.